Sinorina

Kisgyermeked bepisil éjszakánként? A gumilepedőnél jobb módszer is van ennek a problémának a megoldására!

Friss topikok

Miért hat a Sinorina?

2012.05.22. 09:50 - sinorina

Címkék: sinorina komlókivonat

2011-ben ígéretes kezdeti vizsgálatokat folytattak Spanyolországban a Sinorina kedvező hatásairól. A vizsgálat olyan kitűnő eredményeket hozott, hogy hamarosan elkezdődik a SINORINA hatásosságának bizonyítása klinikai körülmények között.

A lefolytatott vizsgálat főbb adatai:

A vizsgálat során a “SINORINA” termék használatával szereztek tapasztalatot azon 5 és 10 év közötti önkéntesek, akik gondviselőik engedélyével vettek részt a vizsgálatban. A résztvevők olyan gyermekek közül lettek kiválasztva, akik éjszakai inkontinenciában szenvednek.

A terméket inhalálás útján alkalmazták egy kendő segítségével, melyre 12-14 SINORINA (Humulus Lupuls kivonat) lett cseppentve. A kendőt az alvó gyermek ágya mellé helyezték. A vizsgálat 3 fázisban folyt: a kiinduló (alap) hét kezelés nélkül, egy hét SINORINA kezeléssel és egy hét utánkövetés SINORINA kezelés nélkül. A vizsgálatban 2 csoportot állítottak fel (vizsgálati csoport és placebo csoport) minden csoportban 12 résztvevővel.

3 hét megfigyelés alapján megállapításra került, hogy a legtöbb résztvevőnél abbamaradt az éjszakai ágybavizelés a SINORINA-val történő kezelés kezdeti napjaitól. Ezen résztvevők egyikénél sem jelentkezett újra az éjszakai inkontinencia további több hónapos megfigyelés alatt.

vizsgalat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sinorina.blog.hu/api/trackback/id/tr544531167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása